WhatsApp Icon

rólunk

szerencse

Az HK InFortune Electronics Co., Ltd az elektronikus alkatrészek független forgalmazója, elkötelezettek vagyunk az ügyfelek elektronikus alkatrészek és támogató szolgáltatások nyújtása iránt. 2000-ben alakult, logisztikai raktáraink vannak Hongkongban és Shenzhenben, Kínában.

szerencse

HK InFortune Electronics Co., Ltd megszerezte az ISO9001:2015 nemzetközi minőségi szabvány tanúsítványt, betartjuk az "első a minőség, az ügyfél az első" elvét és a professzionális műszaki támogatást, és nagy megtiszteltetés, hogy számos jól ismert elektronikai gyártó és tőzsdén jegyzett csoport szoros partnere vagyunk. .

magas színvonalú elit csapatunk van, és tevékenységünk több mint 20 országot fed le a világ minden régiójában. globális elektronikai gyártókat és forgalmazókat szolgálunk ki, és az oem, ems és cem szolgáltatásokra összpontosítunk. Az HK InFortune Electronics Co., Ltd folyamatosan fejlődik, hogy elnyerje az ügyfelek bizalmát, különös figyelmet fordítunk az Ön igényeire. termékeinket az ipari automatizálás, az autóelektronika, az orvosi és kommunikációs, az információs technológia, az új energia és más területeken alkalmazzuk. már alig várjuk, hogy az Ön legjobb partnere lehessünk az alkatrészek forgalmazásában!

Top